Dear Diary

Brukket tann, Tivoli & Hjemreise

Hei hallo! Til tross for at solen skinte som bare det i dag tidlig ble været ganske så grått i det jeg endelig kom meg ut døra. Det er Søndag, den roligste dagen i uken – eller det hadde vært den roligste dagen dersom jeg hadde hatt noe fornuftig å bruke de resterende seks dagene på. Bowlingen på torsdag var ekstremt gøy, enda gøyere ble det etter et par alt for sterke tequila sunrises. Jeg vant ikke for å si det sånn. 

Det siste døgnet har vært ganske så turbulent. Jeg hadde sett for meg en ganske rolig kveld i går, kjøpte inn cola, is og chips og skulle kose meg med å se litt frustrerte fruer. Men denne kose kvelden tok en brå vending da jeg presterte å brekke tanna mi. Jeg, jeg mangler 1/3 av den fjerde til venstre fra midten på øverste rad, og hvordan skjedde det? jo, jeg skuffet i meg linsechips. Faen. 
Så nå ser jeg for meg en snartur hjem til Norge for å gjøre studentøkonomien enda trangere ved å fikse denne tanna. Det første jeg skal gjøre når jeg får meg jobb (altså en jobb som ikke innebærer å servere alt for sterke drinker to ganger i uka) er å sette opp en sånn bufferkonto, for dette blir dyrt.

Så for å oppsummere litt om hvordan lørdagen ente opp så hoppet jeg ut av sengen, løp til jobb for å finne Felix og forhøre meg om tannleger og priser. Tannlege i Tyskland er såpass dyrt at jeg like gjerne kan reise tilbake til Oslo. Legger ved kveldens Google-søk.. For å forsvare meg litt; det var jo tross alt Lørdag.

Hvis man ser bort ifra at tanna er brukket og alt jeg kan spise frem til den er fikset er suppe, så går livet ellers ganske bra. For noen dager siden åpnet de Hamburg WinterDom som er et slags gigantisk tivoli, så hvis humøret fortsatt er på topp tenker jeg å drasse med meg Felix og dra på tivoli! Det gledes. Hamburg Dom er jo et tivoli som er tre-fire ganger i året, og sist jeg var i Hamburg så var vi også på dette tivoliet og det var utrolig gøy!
Kanskje disse karusellene kan få meg til å tenke på noe annet en den manglende tanna.

Før vi stikker på Tivoli har vi spikret oss fast på vindusraden på cafeen for å gjøre litt skolearbeid. Eller Felix skal gjøre litt skolearbeid, jeg tenkte å se på morsomme videoer på youtube. 

Vi blogges. God helg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *