Ukategorisert

JEG VIL BARE SOVE LITT TIL.

Jeg har aldri vært noe morgenmenneske, men noen ganger kommer det unntak. Som for eksempel er jeg et veldig morgenmenneske dagen derpå, eller når jeg våkner opp i et annet land.
I Italia stod jeg alltid opp mellom 8 og 9, ikke fordi jeg hadde så mange ting jeg skulle gjøre eller fordi jeg hadde noe spesielt behov for å stå opp tidlig, det bare ble sånn. Men når jeg nå er tilbake i Froland merker jeg at jeg sliter med å komme meg opp før tolv, og jeg merker jeg syntes det begynner å irritere meg.

Jeg har jo tidligere skrevet om mine søvnproblemer her på bloggen, og tidligere fått veldig mange gode tips, men dessverre funker ikke dette i lengden. Det er egentlig heller ikke det at jeg sover så dårlig, det er mer det at jeg faktisk ikke sovner før drit seint, og dermed ikke våkner før drit seint.
Mens i Roma sovnet jeg enda senere, og våknet mye tidligere. Jeg forstår faktisk ingenting, og syntes egentlig dette er veldig merkelig.

Nei uff, nå er det ihvertfall dag, så nå må jeg jo faktisk være våken…

Kommentarer er skrudd av for JEG VIL BARE SOVE LITT TIL.