Hverdag

HEIM, SØTE HEIM.

Nå har jeg kommet meg til Froland og endelig fått landet litt. Det å reise fra Roma gjorde vondt, men etter å ha kunne slappe litt av er det godt å være hjemme. Jeg skal tross alt bare være hjemme i ca to uker før jeg reiser ut i den store verden igjen, men om det blir tilbake til Roma gjenstår å se.  (for dere som ikke har fått med seg hvorfor jeg for tiden er tilbake i Norge kan lese det forrige innlegget mitt som forklarer hele den situasjonen HER)

Siden jeg kom hjem til Froland har jeg for det meste bare slappet av og sett på TV, jeg har jo faktisk ikke sett på norsk tv siden jeg reiste, så det var godt å få oppdatert seg på norske nyheter, bloggerne og den nye serien til Sophie Elise. Okei, nå lyver jeg faktisk litt, jeg har faktisk ikke sett så mye nyheter, men norsk reality derimot, der er jeg over gjennomsnittet oppdatert, dessverre. 

Siden jeg nesten bare har ligget på sofaen og sett TV de siste dagene, har jeg begynt å bli redd for min egen helse. Jeg burde jo faktisk komme meg litt ut av huset, kanskje jeg burde begynne med å jogge? Altså, det er jo begrenset hva man kan gjøre her i Froland, men jogging er jo fullt mulig. Vi får se.

Jeg burde jo også kanskje ha engasjert meg litt i valgkampen, men det kjenner jeg at faktisk blir litt for mye for meg. Jeg stemte, det får vel være bra nok for denne gang. Det er jo ikke akkurat slik at jeg har engasjert meg så ekstremt mye i denne valgkampen, trenger heller kanskje ikke begynne nå heller.  

I tillegg til min elleville latskap har jeg toppet det hele med at jeg ..nok en gang.. skal prøve å slutte å røyke og snuse. Altså jeg har faktisk klart meg i fire dager, og jeg er hittil ganske stolt over innsatsen min. Om jeg denne gangen har trua på meg selv? Nei, ikke egentlig. Jeg har jo prøvd å slutte med dette tullet tre ganger bare i år, så det hadde jo vært merkelig om det faktisk skulle gå denne gangen. 
Jeg bestemte meg å slutte da jeg på lørdag stakk innom kiwi for å kjøpe en pakke sigg, og jeg la merke til at prisen var tre ganger så mye som jeg betalte i Roma, det var i det øyeblikket at jeg sløser bort penger og gir meg selv kreft, dårlig bruk av penger. 
En annen grunn til at jeg valgte å prøve å slutte nå er at jeg faktisk er veldig mye alene i Froland siden mor og far jobber, så da kan jeg faktisk være litt ekstra gretten om morgenen, og det var jo faktisk det som var problemet sist. Sist gang jeg prøvde å slutte måtte jeg gi opp fordi jeg gikk rundt å var sur hele tiden, mens nå går det greit å være sur siden det bare er jeg som er her. 

Nei uff, jeg har kanskje ikke så godt av å være tilbake i Norge, det er heldigvis bare en liten ferie. Vi blogges. 
Kanskje jeg skal lage et lite innlegg om hva det faktisk er jeg har gjort i Roma? Er det egentlig interessant? Jeg har egentlig ganske mange morsomme historier.. vi får se hva jeg får tid til, først skal jeg se desperate housewives. 
Vi blogges.

Kommentarer er skrudd av for HEIM, SØTE HEIM.