Tanker

For opptatt med å leve.

Det er nå en måned siden jeg oppdaterte bloggen sist, og jeg har egentlig ikke noen annen unnskyldning enn at jeg har vært for opptatt med å leve livet. Leve i i nuet, nyte de små og store øyeblikkene.

Det er omtrent 3 måneder siden jeg bestemte meg for at jeg skal bruke det neste året i utlandet, og det er i dag bare én måned igjen til jeg befinner meg på en vinbar i Italia.

Jeg har så vidt begynt å pakke ned leiligheten, og med det mener jeg at alt jeg har klart å gjøre er å samle opp én søppelsekk med klær som skal gis bort. Jeg er egentlig veldig stresset, for virkeligheten er jo at jeg faktisk skal være ute av denne leiligheten om bare 11 dager.

De siste tre ukene har det skjedd så mye, og det føles som om livet mitt er dratt rett ut fra en film. Dagene består av formiddager på stranden, gelato ved vannkanten i byen og drinker til langt ut på natt.
Jeg har nok badet mer de siste tre ukene enn jeg har badet de siste ti årene. Jeg som ellers hater å sole meg har faktisk klart å få bittelitt farge, rød er jo også en farge? Jeg kjøpte jo faktisk en solkrem i starten av juni, men den har jeg jo selvfølgelig klart å glemme hver eneste gang jeg har gått ut døren.

Av en eller annen merkelig grunn har jeg klart å drikke meg lei av vin og spise meg lei av pasta; så jeg har for øyeblikket en pause fra dette, det funker jo litt dårlig å flytte til Italia for så å være lei av vin og pasta.
Men det beste med denne sommeren er alle de fantastiske menneskene jeg har møtt, de nydelige kjærlige menneskene jeg virkelig har funnet tonen med, som det kommer til å bli ekstra vanskelig å si hade til; takk gud for internett.

Per akkurat nå er jeg virkelig ikke klar til å flytte, mest fordi jeg faktisk ikke klarer å samle energi til å pakke når det er så fint vær ute. men det kommer seg vel, jeg har lagret i kalenderen at jeg skal bli ferdig med å pakke unna leiligheten før søndag, så får vi se hvordan det går.

Nå stikker jeg på jobb, så skal vi se om jeg får bedre tid til å faktisk oppdatere denne bloggen før jeg reiser; kanskje, kanskje ikke. Hvis ikke så snakkes vi om en liten måned.

Kommentarer er skrudd av for For opptatt med å leve.