Hverdag

JEG. ER. (endelig) FERDIG.

Jeg har noe sykt å fortelle!
Mine kjære blogglesere, jeg har jo tidligere skrevet om at jeg har hatt litt problemer med å fullføre videregående.
Det er jo nå omtrent fem år siden jeg begynte på videregående, og siden da har jeg droppet ut et par ganger, byttet linjer, og hatt problemer med å se en ende i alt dette.

I dag leverte jeg min tredagers tverrfaglige eksamen, og jeg kan nå si at jeg er ferdig med videregående! Jeg skal ærlig innrømme at jeg i dag tidlig hadde så dårlig følelse ovenfor denne eksamenen at jeg faktisk vurderte å ikke dra, men det er jeg så glad for at jeg ikke gjorde nå!

Jeg presenterte eksamensoppgaven, og selv følte jeg presentasjonen gikk ganske dårlig, jeg følte at oppgaven kunne blitt gjort mye bedre, og var egentlig sikker på at jeg kommet til å lande på en 3’er eller 4’er.
Da jeg kom inn i klasserommet igjen for å høre hvilken karakter jeg fikk havnet jeg nesten i sjokk. Jeg hadde klart å gjøre en så god jobb at jeg hentet inn en 6’er, og jeg kunne ikke vært mer stolt over egen innsats.

Nå tenker jeg at jeg tar meg en velfortjent sommerferie, og virkelig slappe av før jeg til høsten setter seil mot Italia!

Kommentarer er skrudd av for JEG. ER. (endelig) FERDIG.