Hverdag

GØRR GO MAD – turist i egen by

I dag var jeg og Celina på Bohus for å teste ut litt senger, og etter å ha testet ut nesten hver eneste seng tror jeg vi fant den perfekte sengen. Når jeg sier at vi fant, så mener jeg at Celina fant sengen som passer for henne, jeg derimot kunne absolutt ikke hatt samme seng da jeg ikke klarer myke senger haha!

Da vi var ferdig på Bohus innså vi at vi var så nærme cafeen Gørr go mad, en cafe vi alle i Arendal har kjørt forbi sånn ca to millioner ganger, men aldri har vært innom. Siden vi var så nærme tenkte vi at vi like gjerne kunne teste den ut, og vi ble positivt overasket!

Vi bestilte en omelett på deling, en kaffe og nøt solen på uteserveringen. Ettersom at jeg selv aldri har hørt noe om plassen eller fått noen anbefalinger før s¨å hadde jeg ingen høyre forventninger, men maten var ganske god! Vi bestilte jo en omelett på deling, noe som for våres del var VELDIG mye mat. Jeg tror jeg lett hadde tatt en halv omelett selv, for jeg syntes det hadde blitt alt for mye hvis jeg skulle hatt alt det vi spiste alene. Til tross for at uteserveringen var rett ved en ellers ikke fullt så koselig parkeringsplass, så var uteserveringen veldig hyggelig; og man glemte litt at man satt rett foran en parkeringsplass! De har vært kjempe flinke til å bruke planter og blomster til å pynte, og som jeg nevnte i gårsdagens innlegg så er jo jeg veldig glad i blomster!

Resten av dagen nå skal jeg bare ligge på verandaen og lese til eksamen! I morgen starter min tredagers tverrfaglige tentamen, og jeg kjenner jeg gleder meg like mye som jeg gruer meg!
Det er så rart å tenke på at dette er min siste mulighet til å påvirke hvilke karakterer jeg får etter to år på denne linjen, men jeg gleder meg til å endelig bli ferdig med videregående og finne meg noe bedre å gjøre i livet!

#endeligsnartvoksen

Jeg glemte jo selvfølgelig å ta bilde av maten da den kom, men hallo! sjekk ut de koppene man får kaffen i, er ikke de så koselige!?
Kommentarer er skrudd av for GØRR GO MAD – turist i egen by