Tanker

Note to self: les boken før du ser filmen

Er det en ting jeg lærte for mange år siden er det at boken ofte er mye bedre enn filmen, og jeg vet ikke helt om dette er tilfellet helt enda for jeg har ikke kommet langt nok. Men jeg kjenner litt på at jeg angrer på at jeg så filmen Eat, Pray, Love før jeg leste boken.

Nok et luksusproblem.
Nå har jeg fått tak i boken, godt i gang å lese, og jeg føler meg inspirert.
I dag angrer jeg på en liten filleting, neste gang angrer jeg kanskje på noe større. Bank i bordet, jeg hater å angre på ting.

Treet utenfor klasserommet har blomstret. Jeg innså i dag at det kanskje har vært en liten stund siden jeg var på skolen, ikke fordi jeg skulker så mye, men heller en kombinasjon med møtevirksomhet og mange fridager.
I hvert fall, treet er proppet med pastellrosa blomster, får nesten en liten følelse av cherry blossom i japan. Jeg blir så glad av å se alle blomstene blomstre. Og jeg føler meg ganske så teit når jeg havner helt i ekstase av alle disse fine fargene som er utenfor vinduet for tiden.

Jeg ble forresten ferdig med boken Lykke-prosjektet som jeg skrev kort om i går. En veldig inspirerende bok, på noen områder kjente jeg meg igjen, andre ting; ikke i det hele tatt.
Boken bør uansett leses! Forfatteren er Gretchen Rubin og engelsk tittel er The Happiness Project, or why I spent a year trying to sing in the morning, clean my closets, fight right, read Aristotle, and generally have more fun.

Kommentarer er skrudd av for Note to self: les boken før du ser filmen