Hverdag

Kom Mai, du skjønne milde!

Det var ekstra tungt å stå opp i dag. Jeg våknet først klokken syv av alarmen jeg hadde glemt å skru av, ikke at det tok lange tiden før jeg sovnet igjen. Så kom den andre alarmen kvart på åtte, den alarmen som er en påminnelse om at jeg ikke står opp så kommer jeg for sent til skolen.
Sovnet like raskt som jeg klarte å skru den av.

Noen timer senere, rundt 10-tiden våknet jeg av støyet fra korpset som stod å spilte på utsiden. Internasjonalen spilte de, en arbeidersang, for det er jo første mai. Det er mai! Blomstene på buskene i hagen har blomstret, solen skinner, og korps spiller i ny og ned. Enten om de spiller fordi det er første mai, eller fordi de øver seg til 17. mai, så er korps et sikkert tegn på at sommeren har kommet for å bli.

For litt siden fant jeg en bok jeg ikke visste jeg har lett etter, men den er akkurat det jeg trenger å lese. Den heter Prosjekt lykkelig.
Det passer så bra siden jeg også er midt opp i mitt lykkeprosjekt, joda et hvert lykkeprosjekt er forskjellig, og hva som gjør meg lykkelig er noe helt annerledes enn hva som gjør forfatteren av denne boken lykkelig, men det er spennende å lese om hennes tilnærming.
Mitt lykkeprosjekt skal jo også dokumenteres, ikke i form av en bok, men en youtubeserie. En slags vlogdokumentar. Tror det kan bli veldig bra, jeg har allerede begynt, men for å sørge for at jeg har en rød tråd igjennom alt har jeg lyst til å sørge for at jeg har alle «episodene» klare før jeg begynner å publisere, eller ihvertfall halvparten.

Dagen i dag har gått til lesing og kaffedrikking, og det er nok det jeg skal gjøre frem til jeg senere i kveld skal på håndballkamp.
Aeropressen har blitt flittig brukt i dag, og jeg har fått helt hekta på kaffe med kanel! Jeg tror jeg har kommet meg til kopp 4 på bare noen timer, dette er jo så absolutt ikke bra for magen haha.

Jeg føler livet mitt fortiden ikke består av så mye annet enn jobb, skole og lesing på verandaen, og jeg tenker at det er helt greit. Det trenger ikke alltid skje så utrolig mye hele tiden, for andre perioder skjer det alt for mye.
Jeg leste forresten i en eller annen avis at det varme været vi har hatt i noen dager kommer til å forsvinne om noen dager, og da snakket de ikke bare om at det skulle bli regn, men at det faktisk skulle bli kaldt og at man burde finne frem jakkene igjen. Uff..

Kommentarer er skrudd av for Kom Mai, du skjønne milde!