Bokanbefalinger

Call me by your name

Som de fleste sikkert har fått med seg er jeg midt i en periode hvor jeg leser veldig mye for tiden. Før hadde jeg alltid mange unnskyldninger for å ikke lese, som for eksempel at jeg ikke hadde tid; men resultatet er bare mye mindre tid til netflix.
Et annet resultat er at jeg har fått lest noen veldig bra bøker, og noen veldig dårlige. Men i dag tenkte jeg å komme med en liten bokanbefaling til dere!
Denne helgen brukte jeg til å lese boken «call me by your name» av André Aciman, og det er noe av det fineste jeg har lest.

Lørdagen ble brukt til å nyte sola i parken i kledd shorts og en tynn skjorte. Søndagen derimot var jeg pakket inn i tre ulltepper og hørte regnet plaske ned. Begge deler passet perfekt til det jeg leste.

Når jeg la fra meg boken var øynene fulle av tårer jeg ikke klarte å stoppe, og jeg er fortsatt ikke helt sikker på om jeg gråt av avslutningen på boken, eller at jeg akkurat har lest om en romanse jeg bare kan drømme om.

Kommentarer er skrudd av for Call me by your name