Tanker

Lykkelig?

Jeg hadde egentlig skrevet et innlegg hvor jeg satt å klagde på at jeg livet, som egentlig ikke er noe nytt. Det var frem til jeg så en annen på instagram klage, og tanken som slo meg var at «hvorfor klager du, når du har så mye annet fint i livet?», samme kommentar kunne noen like gjerne kommentert på innlegget jeg egentlig skrev. For sannheten er jo at jeg har jo helt sykt mange fine ting i livet, som jeg glemmer å sette pris på.

Alt for ofte glemmer jeg å sette pris på alle de gode tingene i livet. Før jeg ser alt det gode i livet, er det som om hjernen min låser seg med alt det jeg gjerne skulle endret på, alle de tingene som er dritt.
Selvfølgelig så lever jeg ikke det livet jeg sitter å ser på i filmene, og det er jo greit. Jeg er ikke lykkelig hver eneste dag, kanskje ikke hver uke, men lykken er jo heller ikke målet, målet er å ha hatt et lykkelig liv.

Så istedenfor å klage (i dag) så er vel dette en slags påminnelse til meg selv om at jeg må være mer takknemlig for alt jeg har, og slutte å tenke på alt jeg gjerne skulle hatt.

X