Oppskrifter

Vegansk gulrot- & potetsuppe

Hallois!
Nå har jo våren kommet for fullt, i hvert fall her hos meg, og det er så deilig! Det er noe spesielt med stemningen når man kan sette på noe rolig bluesmusikk, ha verandadøren helt åpen og samtidig høre fuglene kvitre i hagen. magisk.

Jeg tenkte å dele nok en suppeoppskrift med dere! Dette her var egentlig et resultat av at jeg prøvde å rydde litt ut av kjøleskapet. Jeg har hatt noen gulrøtter i skapet jeg ikke har vist hva jeg skulle gjøre med, men så tenkte jeg å prøve meg på en gulrotsuppe!
Jeg er veldig dårlig på å følge oppskrifter slavisk, og enda værre er jeg på å skrive de ned, så her er det bare å tilpasse som dere vil!

Ingredienser (til ca 2 posjoner)
3 store gulrøtter
2 mellomstore poteter
1 halv løk
1 fedd hvitløk
Litt purreløk (jeg brukte bare rester)
2ml kokosmelk
Chilipulver

Start med å fres løk, hvitløk og purreløk til løken blir blank og fin.
Tilsett deretter gulrøttene, potetene og fyll på med vann til grønnsakene dekkes akkurat (jeg brukte mellom 2-3dl).
La dette koke i 10-15 minutter frem til gulrøttene og potetene er kokt ferdig, ta så en stavmikser og miks dette til det ser ut som en smoothie (sykt dårlig på disse fagordene hehe), tilsett deretter kokosmelk og chilipulver, og la det stå 5 minutter til. Smak til med salt og pepper ogsånn.

Kommentarer er skrudd av for Vegansk gulrot- & potetsuppe