Hverdag

Uken som har vært.

I natt sov jeg så utrolig dårlig av en eller annen merkelig grunn, det ene øyeblikket var jeg for kald, og det andre var det alt for varmt.
Når jeg våknet var jeg kvalm, og en time senere var jeg klar for joggetur. Tror kanskje det er noe galt med meg.. jaja, kunne vært værre.

Det er sol ute, og det er så deilig!
Jeg vet ikke hvem man skal takke, men tusen takk for den fine uken som har vært, det er lenge siden jeg har sett tilbake på en uke hvor jeg har kost meg så mye, uten å faktisk og ha anstrengt meg noe særlig. Altså, jeg er et menneske som har et relativt høyt fritidsbudsjett, og jeg har den siste tiden prøvd å minske dette, og den siste uken har jeg kun brukt 80 kroner!

For noen uker tilbake så gikk jeg igjennom alle kostnadene mine for de siste 365 dagene, og jeg ble lettere bekymret for egen økonomi. Eller bekymret er feil ord, men jeg innså at jeg faktisk har mulighet til å spare en del penger, noe jeg ikke trodde jeg hadde økonomi til, men det viser seg bare det sparepengene mine blir brukt til cocktailer kl. 2 på natten, og kaffe latter kl. 10 på morgenen.

Etter jeg fant ut hvor mye penger jeg sløste bort på ting jeg ikke trenger eller får glede av i lengden så har jeg bestemt meg for å leve mer minimalistisk, altså tenke over i hvert fall to ganger før jeg kjøper noe, og kanskje ikke kjøpe kaffen jeg heller kan lage hjemme på 2 minutter og 30 kroner billigere.

Så har jeg jo også funnet ut av at hvis man bare er flink til å lage mat hjemme, og planlegge middager så sparer man ekstremt mye penger.
Den siste uken har jeg faktisk kun brukt 80 kroner, og det var på mandag, og da kjøpte jeg sushi.

Jeg har jo til og med sluttet å snuse og røyke, er litt redd for at jeg kommer til å gi opp på dette prosjektet. Jeg har levd veldig lenge i troen om at neida jeg er ikke avhengig, jeg kan slutte når jeg vil osv osv. Da har jeg lurt meg selv, jeg er avhengig, og det har gjort vondt. Hadde jeg vist hvor vondt dette kommet til å gjøre forrige mandag så hadde jeg aldri sagt ja til å slutte. (men hvis du som leser dette vurderer å slutte så anbefaler jeg det, alle på instagram sier at det er bra for helsa).
Hvis noen har noen tips til røykeslutt, så er det bare å sende meg en melding, eller legge igjen en kommentar, for jeg trenger det!
Kanskje jeg skal skrive et innlegg og dele alle tipsene når jeg har klart meg en måned.. Hvis jeg klarer meg en måned..
Og en ting til, en fest-sigarett må vel være lov? eller telles det? Hva hvis man ikke sier noe? hmm, nei lungene finner vel ut av at jeg tar meg en fest-sigarett.

Hvis man ser bort i ifra at jeg har lidd meg igjennom starten på røykeslutt så har dette vært en fantastisk fin uke!
Uken har bestått av turgåing, piknik på stranden (fordi ja, så varmt er det faktisk) og hjemmelaget mat (noe som er ganske amazing til å være meg fordi jeg har tidligere brukt stekeovnen til oppbevaring), og ikke minst har jeg brukt mange timer på å slikke sol, både i hagen, utenfor kunstmuseummet ARTendal, på stranda og i parken.

Resten av denne solfylte dagen skal jeg bruke på å ligge på verandaen og lese litt, jeg har ikke helt valgt ut hvilken bok enda, men jeg sitter å sikler litt på The beautiful and damned, har ikke lest den på evigheter og det er en av mine favoritter!

Vi blogges! Sees til uka.

Kommentarer er skrudd av for Uken som har vært.