Hverdag

Mandags Jazz

I gamle dager (for å late som om jeg nærmer meg hundreogti år) så hatet jeg mandager, slik som alle andre.
Den dag i dag er mandagen favorittdagen min i uka, noe som egentlig er litt rart. Jeg tror kanskje det har noe med at jeg ikke har noe fast å gjøre på mandager. Dagen går stort sett til å gjøre ting jeg henger igjen med, og bare slappe av.

I dag har jeg prøvd å få svart på en del mail, for jeg utsatte å svare på alt i hele forrige uke. Det startet ganske problematisk med at jeg faktisk ikke kommer inn på mailen min, den vår låst (?!) i måned.. Så jeg lagde meg like så godt en ny mail med tanke på at jeg har kjøpt meg eget domene.

Etter å ha sendt unna litt mail, så dro jeg til byen for å få i meg noe sushi sammen med Emma, og etter turen endte vi opp på en søndagstur på en mandag. Det føltes litt som en søndag haha.
Jeg er jo egentlig sykt dårlig på å gå turer. Til tross for at jeg går mye, så pleier det som oftest å være til en bestemt plass, men det å bare vandre rundt, se på hus, hav og andre mennesker er egentlig sykt koselig.
Vi dro til å med til plasser som jeg etter 5 år i byen fortsatt ikke har sett før.

Nå har jeg ganske akkurat kommet meg inn døra hjemme, og siden været er så fint tenkte jeg å sette meg på verandaen å lese litt, drikke kaffe og høre på noe chill jazz. For tiden leser jeg boken Lolita av Vladimir Nabokov, en ganske dyster bok, men hva gjør man ikke for å være litt kulturell.


Life is 10% what happens to us and 90% how we react to it.

Dennis P. Kimbro