Oppskrifter

Hjemmelaget linsesuppe

Jeg utfordret meg selv på å gi det et forsøk på å bli flinkere på kjøkkenet, så i dag tryllet jeg frem mye oppvask, men også en ganske så god linsesuppe som jeg tenkte å dele oppskriften på her! (Ps, den er vegansk!)
Egentlig fant jeg en oppskrift på nett, men manglet sånn ca alt av ingredienser. Så endte jeg opp med å bruke det jeg hadde, istedenfor å gå ned på butikken, litt for å spare miljøet, mest fordi jeg akkurat kom hjem fra trening og ikke orket å gå noe særlig mer

Ingredienser:
3 gulrøtter
1 løk
1/2 vårløk
1 fedd hvitløk
200g røde linser
1,5 dl grønnsaksbuljong
1 ss dijon sennep
1 ts gurkemeie
Saft av 1/4 sitron

Slik går du frem

  1. Sett på noe chill musikk – for musikk gjør alt mye bedre.
  2. Start med å kok opp buljong, i mens du kutter opp grønnsakene. 
  3. Ha i grønnsakene og gurkemeie, og la det småkoke til grønnsakene er blitt møre.
  4. Kjør til en glatt purre med stavmikser, mens du tilsetter sennep og sitronsaften.
  5. Smak til med salt og pepper ogsånn.
Kommentarer er skrudd av for Hjemmelaget linsesuppe